Diensten

Diensten 2018-04-20T11:20:06+00:00

Elektrotechnische installaties

Wij verzorgen voor u het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. Onze hoofdactiviteiten zijn de luxe woningsbouw, utiliteitsbouw zoals kantoor- en bedrijfspanden. Tevens werken wij al vele jaren voor verschillende woningsbouwverenigingen voor welke wij het dagelijkse onderhoud en renovatie verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over elektrotechnische installaties.

Intercom installaties

Wij bieden integrale oplossingen voor Communicatie, Comfort en Beveiliging voor de woningbouw en utiliteit. Heeft u vragen over intercom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Klik hier voor meer informatie over intercom installaties.

Alarm installaties

Wij kunnen voor u als bedrijf of particulier een gecertificeerde alarminstallatie aanleggen, uitbreiden en onderhouden. Heeft u nog vragen over alarm installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Data- en Telecom installaties

Levering en plaatsing van complete computernetwerken en telefooncentrales voor particulier en bedrijf. Heeft u nog vragen over data- en telecom installaties, dan kunt u hiervoor te allen tijde contact met ons opnemen.

Xcomfort draadloos schakelsysteem

Kabelsleuven behoren tot het verleden! Een systeem voor alle wensen: alle functies die u maar kunt bedenken zoals verlichting, verwarming, airconditioning en ventilatie kunnen draadloos worden geregeld. Het schakelapparaat (actor) bevindt zich onzichtbaar weggewerkt in een muurinbouwdoos, in een armatuur of boven het verlaagd plafond. De schakelaar wordt eenvoudigweg op de muur geplakt. Ideaal voor nieuwbouw en renovatie, en daar waar geen kabels kunnen of mogen worden gelegd. U kunt nu eenvoudig comfort creeren zonder bouwstof of andere ongemakken. Besturing is tevens mogelijk via afstandsbediening en mobiele telefooon.

Klik hier voor meer informatie over Xcomfort.

Stofzuiger installaties

Wij werken al vele jaren met Elek Trends Centraal Stofzuigsysteem. Met een centraal stofzuigsysteem blijft de lucht tijdens het stofzuigen vrij van kleine stofdeeltjes, omdat deze naar buiten worden afgevoerd en u zo een gezonder leefklimaat binnens huis verkrijgt. Een Elek Trends Centaal Stofzuigsysteem is zeer makkelijk te installeren. In nieuwbouw en bestaande woningen; pvc-buizen en aansluitpunten in de vertrekken zorgen ervoor dat uw stof word opgezogen naar de centrale stofzuiger in de kelder of garage.

Klik hier voor meer informatie over stofzuiger installaties.

Systeemplafonds

Voor in uw winkelpand of kantoor kunnen wij tevens systeemplafonds verzorgen zodat u niet afhankelijk bent van meerdere partijen. Systeemplafonds, elektra en verlichting : de totale oplossing, omdat u maar met één partij de werkzaamheden af hoeft te stemmen.

Klik hier voor meer informatie over systeemplafonds.

Waterontharders

Wij zijn dealer in waterontharders voor huishoudelijk gebruik omdat we overtuigd zijn van de voordelen. We hebben in de praktijk ondervonden hoe goed kalkvrij water is voor de huid. Toen we ook alle andere voordelen zagen besloten we dealer te worden om zoveel mogelijk mensen te laten meegenieten van kalkvrij water. Dit doen we met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Klik hier voor meer informatie over waterontharders.

Kerst- en Sfeerverlichting

Deze Kerstverlichting en Decoratie kunt u bij ons bestellen of reserveren. Bel 0492-468000 of stuur een e-mail via ons contactformulier.

Klik hier voor meer informatie over onze Kerst- en Sfeerverlichting.